Τι οπτικός συνδέει;

November 25, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι οπτικός συνδέει;

Τι οπτικός συνδέει;
Σε όλο TFT LCD, υπάρχει ένα κενό αέρα μεταξύ της επιτροπής TFT και του γυαλιού κάλυψης. Στις υψηλές επιδείξεις φωτεινότητας, το κενό αέρα θα προκαλέσει την επαναλαμβανόμενη διάθλαση του οργάνου ελέγχου, και η ομίχλη θα διαμορφώσει επίσης σε ένα περιβάλλον με τις μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας.
Η οπτική σύνδεση είναι ένα στρώμα της ρητίνης εφαρμόζεται μεταξύ του γυαλιού ή της οθόνης επαφής και του TFT LCD που συνδέει, αυτοί για να διαμορφώσει μαζί ένα ισχυρό φύλλο πλαστικού χωρίς χάσματα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι οπτικός συνδέει;  0

 

Ποιες βιομηχανίες ο καταλληλότερος για οπτικό συνδέει;
Η οπτική σύνδεση είναι πολύ δημοφιλής στις στρατιωτικές, θαλάσσιες, και ιατρικές βιομηχανίες. Λόγω του σκληρού περιβάλλοντος, οι επιδείξεις υψηλότερης απόδοσης απαιτούνται. Όταν εφαρμόζεται στο τρέξιμο εξοπλισμού υπαίθρια ή στα ισχυρά περιβάλλοντα φωτός του ήλιου, η οπτική συνδέοντας διαδικασία είναι ιδιαίτερα κατάλληλη και αποτελεσματικότερη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι οπτικός συνδέει;  1


Τι τα οφέλη οπτικού συνδέουν;
Η κανονική επίδειξη παράγεται από το φως του LCD που απεικονίζει μέσω του χάσματος και έπειτα στο εξωτερικό γυαλί της οθόνης. Αυτή η αντανάκλαση μέσω του στρώματος θα αποδυναμώσει τη δύναμη και τη σαφήνεια της τελικής εικόνας, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τη φωτεινότητα και την αναγνωσιμότητα.
Μέσω της οπτικής συνδέοντας τεχνολογίας, μπορούμε να είμαστε μειωμένες εσωτερικές αντανακλάσεις για να παρέχουμε την καλύτερη αντίθεση, και η ελαφριάς αντανάκλαση παρέμβασης και μπορεί να αποβληθεί. Περισσότερο φως περνά στην επιφάνεια της οθόνης και επομένως η εικόνα είναι φωτεινότερη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι οπτικός συνδέει;  2