Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
καλής ποιότητας PC επιτροπής ανοξείδωτου για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας PC επιτροπής ανοξείδωτου για τις πωλήσεις
Γειά σου Amy, χθες έχουν απελευθερώσει τελικά τα PC επιτροπής από το τελωνείο, και σήμερα έφθασαν στο γραφείο μας. Είναι μεγάλοι! Σκέφτομαι ότι θα είναι τέλειοι για το πρόγραμμα! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη μεγάλη εργασία!

—— Βλαντιμίρ

Έχουμε χρησιμοποιήσει μια πλειοψηφία των μονάδων και όλα πηγαίνουν τέλεια μέχρι τώρα. Θα μπορούσατε παρακαλώ να αναφέρετε την αξία και την παράδοση πρόσθετων 300 PC PC 12 ίντσας στην ίδια διαμόρφωση με την τελευταία διαταγή;

—— ΦΟΡΕΣΤΕ

——

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited
Η ομάδα μας Γραφείο Αίθουσα Διδασκαλίας συνεργείο ενηλικίωση δωμάτιο Εξοπλισμός δοκιμής Αποθήκη

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Shinho
Ετήσιες πωλήσεις : 20,000,000-30,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2014
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Αρχίσαμε όπως οι περισσότερες επιχειρήσεις, με μια ιδέα. Από τη μέση δεκαετία του '90 του τελευταίου αιώνα, η κινεζική βιομηχανία έχει αυξηθεί γρήγορα, υπάρχει μια μεγάλη απαίτηση για το βιομηχανικό υπολογιστή για την αυτοματοποίηση εργοστασίων. Διαφορετικές με το προσωπικό Η/Υ, οι απαιτήσεις του βιομηχανικού υπολογιστή είναι διαφοροποιημένες και κάθε απαίτηση δεν απαιτεί μια μεγάλη ποσότητα. Οι βιομηχανικοί παραγωγοί υπολογιστών δεν συμπαθούν αυτό, συμπαθούν τη μαζική παραγωγή και πωλούν τα τυποποιημένα πρότυπά τους. Οι ιδρυτές SHINHO θέλουν να δημιουργήσουν ένα ειδικό εργοστάσιο, το οποίο είναι εύκαμπτη, αποδοτική, προσαρμοσμένη, για να παραγάγει τα προσαρμοσμένα προϊόντα για να καλύψει τις διαφοροποιημένες απαιτήσεις των πελατών.

Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited

 

Στην αρχή του ξεκινήματος, η μετάβαση ήταν λίγο τραχιά, ενσωματώσαμε τους πόρους και τις τεχνολογίες για να κάνουμε τα προσαρμοσμένα βιομηχανικά PC επιτροπής και τα όργανα ελέγχου οθόνης αφής για τους πελάτες μας. Όλο και περισσότεροι πεπειραμένοι μηχανικοί και τεχνικοί μας ένωσαν, οι οποίοι μας έδωσαν τη μεγάλη δύναμη για την παροχή της λύσης συνήθειας για να καλύψουν οποιεσδήποτε απαιτήσεις των πελατών μας. Μέσω πολλών ετών συσσώρευσης, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας επεκτάθηκαν βαθμιαία από την αρχική βιομηχανική αυτοματοποίηση στα εμπορικά έξυπνα τερματικά, τις ευφυείς συσκευές, την ανθρώπου-μηχανής διεπαφή κ.λπ. Τώρα έχουμε το ευρύ φάσμα των προϊόντων, αλλά πάντα, η αξία πυρήνων μας είναι προσαρμογή.

Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited

 

 

 

Οι ανάγκες ζήτησης στην αγορά και πελατών θα ωθούσαν την ανάπτυξή μας στις νέες σφαίρες της δυνατότητας, θα εμμείνουμε με συνέπεια στην προσαρμογή. Από το υλικό στο λογισμικό, από το συγκεκριμένο πρόγραμμα στη γενική λύση, η επαγγελματική, εύκαμπτη, προηγμένη ικανότητα κατασκευής μας θα κάνει την ιδέα προϊόντων σας σε μια πραγματικότητα.

 

Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Shinho Electronic Technology Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Amy Liu

Τηλ.:: 86--13798532807

Φαξ: 86- 0755-36921825

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)